Szolgáltatás

Pénztervezés szolgáltatás vállalkozók számára

Érj el több bevételt és nagyobb szabadságot!

Csökkentsd le a pénzügyeidre fordított időt!

Vállalkozóként Te is küzdesz ezekkel a problémákkal?

Több bevételre van szükséged.
… Valahogy mindig kifolyik a pénz a kezeid közül.
Hónapról hónapra élsz.
… Előfordul, hogy azt sem tudod, hogyan fizesd ki a munkavállalókat vagy a beszállítókat.
… Úgy érzed, hogy minden bevételed az adókra megy el.
… Gyakran az áfa befizetése is gondot okoz.
… Valahogy nem mennek jól a dolgaid.
Nem érted, másoknak miért megy jól.
… Úgy gondolod, veled valami baj van.
Szabadságra vágysz, de szinte börtönben érzed magad.
Időhiányban szenvedsz, sosincs semmire időd. Pedig te nem ezért lettél vállalkozó.

Ha egy pont is igaz Rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

↓↓↓OLVASS TOVÁBB!↓↓↓

Horváth Attila vagyok, pénztervezési szakértő. Én is jártam abban a cipőben, amiben te. Adósságom volt, nem tudtam, hogyan fizessem vissza. Nem tudtam tartalékot felhalmozni és kilátástalannak tűnt a pénzügyi helyzetem.

Tudtam, hogy ennek nem így kellene lennie. Én ennél többre vagyok képes és sokkal többet is elérhetek. Tudtam, hogy létezik megoldás.

Elkezdtem utána nézni, hogy hogyan tudnék több mindent megtanulni a pénzről és a pénztervezésről. Ahogy egyre többet tanultam, egyre több információhoz jutottam, egyre izgatottabb lettem a pénz és a pénztervezés témájával kapcsolatban.

Végül alkalmaztam egy módszert, amely sikerre vitt a magánéletben és a vállalkozásomban is, melyet éveken át tökéletesítettem.

Mára már számos vállalkozó ennek a pénztervezési módszernek köszönhetően lábalt ki a csőd előtti állapotból, a pénztelenségből és termel hónapról hónapra egyre több bevételt, képez egyre nagyobb tartalékot.

Ez a pénztervezési módszer számodra is elérhető. Tudom, hogy képes vagy megcsinálni, és ha megérted a lényegét, gyerekjáték lesz számodra.

Mi történik a Pénztervezés szolgáltatás során?

A Pénztervezés szolgáltatás 3 fő részből áll. Kidolgozzuk, hogyan tudod elérni a pénzügyi céljaid. Mindegy egyes alkalommal érthetően, részletesen, lépésről lépésre átvesszük a teendőket és megbeszéljük, hogyan tovább.

1. Pénzügyi célok meghatározása

A pénzügyi célokat sem mindegy, hogyan határozod meg. Nem elég azt mondani, hogy több pénzt szeretnél. Pontosan meg fogjuk határozni a céljaid, és ebből kiindulva építjük majd fel a teljes pénztervezési folyamatot.

2. Pénzügyi alapok

A pénzügyek terén rengeteg félreértés van. Tisztába tesszük az alapokat. Többek között olyan kérdésekre is választ fogsz kapni például, hogy:

  • Mi az a pénztervezés és miért van rá szükség?
  • Hogyan spórolj, ha nincs miből?
  • Mit kezdj az adósságaiddal?
  • Egy titok, amivel az emberek nem foglalkoznak, pedig enélkül elérhetetlenné válik a valódi gazdagság.

Egy dolgot viszont biztosan nem kapsz tőlem! Idegen, érthetetlen pénzügyi szakszavakat és képleteket! Rendkívül fontos, hogy megértsd, mi és miért történik.

3. Pénztervezés

Miután kitűztük a pénzügyi célokat és megértetted, mi miért fog történni, kezdődhet az igazi munka! Olyan gondosan, lépésről lépésre tervezzük meg a pénzügyeidet, hogy ha betartod azokat a pontokat, amiket megbeszélünk, a jövőben bármi is éri a vállalkozásod, te a lehető legkisebb mértékben érezd meg! Olyan stabil alapokat teremtünk számodra, amely pénzügyileg megingathatatlanná tesz!

Mit érhetsz el a Pénztervezés szolgáltatással?

Nem mást, mint a célod! Legyenek bármilyenek is a pénzügyi álmaid, a pénztervezés segítségével valós talajra helyezhetjük! Nincs elérhetetlen cél, csak hibás módszer!

Segítek megérteni, elsajátítani azt a módszert, amely – ha helyesen alkalmazod – elrepít a céljaid felé!

Mit mondanak mások a Pénztervezés szolgáltatásról?

„ Már többször próbálkoztam a pénzügyi tervezéssel, mert hallottam, hogy hasznos, de nem igazán sikerült rávennem magam az alkalmazásra. Azt gondoltam, hogy garasoskodó, kuporgató embereknek való. Egyre inkább megláttam, hogy valószínűleg ténylegesen létfontosságú a tervezés, hiszen a sikeres emberek csinálják, sőt elvileg minden cég is. Láttam, hogy professzionális segítségre van szükségem, így felkerestem Attilát. Nem telt bele sokba, mire felismertem, hogy bizony úgy ugráltunk, ahogy fütyültek nekünk. Nem mi kontrolláltuk a pénzt, hanem az minket. Attila nagyon türelmes és segítőkész volt mindvégig. Soha nem erőltetett ránk semmit, hanem segített megtalálni a számunkra megfelelő tervet. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptunk és mára már teljes felügyelet alatt van minden egyes bejövő fillér, és nem tud észrevétlenül elfolyni mindenfelé.” R. G.

„…Elértem azt az állapotot, hogy van tartalékom. Nap mint nap kontrollálni tudom a cégem pénzügyeit, soha ekkora kontrollt nem gyakoroltam a cégemre pénzügyileg…” B. E.

„…Elértem azt, hogy tudatosan tudom kontrollálni a vállalkozásom pénzügyeit, nem érnek meglepetések, amik korábban időnként – be kell valljam – voltak. Egyfajta pénzügyi biztonságot nyújt…” N. A.

Mennyibe kerül a Pénztervezés szolgáltatás?

Fontos! A pénztervezés sikere nagyrészt rajtad múlik! Én a kezedbe adok egy térképet, neked csak végig kell menned az egyes lépéseken! Viszont, ha nem tartod be a pénztervezés lépéseit, nem fogod tudni elérni a céljaid.

Mivel a Pénztervezés szolgáltatás teljes mértékben egyénre szabott, ezért a díjazását egy előzetes konzultáció után tudom megmondani Neked.

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és vedd fel velem a kapcsolatot!