Pénztervezés

Napjainkban a pénz és a vele való bánásmód nagyon lazává vált. Ennek több nyugati ország, mint például Amerika vagy Anglia is jó példája, ahol szinte mindent hitelből vesznek az emberek. Ha szükségük van egy új autóra, hitelből veszik, ha új számítógépre, hitelből törlesztik sokszor még akkor is, ha lenne rá pénzük, hogy azonnal kifizessék. Ennek egyik oka a pénzügyi rendszer felépítése és működése. Sokszor a hitelkártyákat is egy újabb hitelből fizetik vissza. Vagyis egy egész életen át tartoznak valahova. Persze ez nem csak ott, de minden nyugati társadalomban így van, hiszen ma már hitel kell a lakáshoz, házhoz, de még a tanuláshoz is, gondoljunk csak a diákhitelekre.

A sok hitel folyamatosan ott van az emberek feje felett. Ez azonban nem jelent túl nagy biztonságot. Hányan, de hányan szeretnék elérni, hogy egyáltalán ne legyen hitelük, ne legyenek kiszolgáltatva a bankoknak. Gondoljunk csak a hazai devizahitel problémára.

A folyamatos aggódás helyett, az emberek pénzügyi biztonságra vágynak. Arra, hogy ne csak a legszükségesebb dolgokat engedhessék meg maguknak. Azt szeretnék, hogy ne az egyre növekvő hitelek visszafizetéséért kelljen dolgozniuk, miközben a bankok busás haszonra tesznek szert.

Hogyan érhető el a pénzügyi biztonság?

A legkézenfekvőbb válasz, hogy ha sok pénzünk van, akkor biztonságban lehetünk. De a legtöbb ember nem milliomos, hanem becsülettel dolgozó ember, aki szeretné tisztességgel felnevelni a gyerekeit és nem nélkülözésben élni az életét.

Szerencsére megoldás mindenki számára létezik, csak éppen soha nem tanították meg. Nem tanultuk az iskolában sem mi, sem a szüleink, így hát ők sem tudtak megtanítani erre. Pedig a megoldás létezik és nem is kíván egyetemi diplomát.

A megoldás: a pénztervezés

Ezzel nem könyvelésre vagy nagyon komoly matematikai képességeket felölelő dolgokra gondolunk. A pénz tervezése némi előrelátást és tudatosságot kíván meg tőlünk. És persze őszintének kell lenni saját magunkhoz. Hiszen nem fogunk egyik pillanatról a másikra gazdaggá válni, és lehet, hogy nem a legdrágább autót engedhetjük meg magunknak az elején. De kitartással és tudatos tervezéssel elérhetjük a céljainkat.

Hogyan csináljuk?

Az anyagi jólétbe vezető úton a pénz-tervezés biztosítja a kormányzást. Ez a Pelfee.

A Pelfee a te kezedbe adja a kormánykereket. Ezért készítettük el forradalmian új szoftverünket, ami a régi idők jól bevált, valódi módszerein alapul a mai kor technológiájával a modern kor igényeihez igazítva.

A Pelfee segít, hogy:

  • minden adósságból kiszabadulj,
  • segít elérni, hogy minden célod megvalósítható legyen,
  • segít elérni, hogy egyre több bevételed legyen, miközben a kiadásokat képes leszel kordában tartani,
  • segít az irányításod alá vonni és ott tartani a pénzügyeket, legyen az a személyes, vagy családi kassza, vagy a céges pénzügyek,
  • segít egy kiszámítható, biztonságos pénzügyi jövő építésében

Regisztrálj még ma a Pelfee használatára!

[listamester id=”2666″ mode=”js”]